Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a IZBUCNIT la PRIMA conferință de presă de după alegeri: Doar TIMPUL va decide cine e câștigător

Xinhua
Donald Trump

Tensiunile post-alegeri cresc în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă Joe Biden a câştigat Georgia, primind astfel un avas electoral de 306 voturi, Donald Trump tot nu îşi recunoaşte înfrângerea.

După o săptămână în care acesta a fost vocal doar în mediul online, Donald Trump a participat, vineri, la o conferinţă de presă privind stadiul vaccinului anti COVID-19, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ alimentară emisă de ANSVA: produse periculoase RETRASE URGENT de la vânzare

Trump a profitat de ocazie şi şi-a asumat meritele pentru rapiditatea cu care vaccinul va apărea.

„Timpul mediu de creare a vaccinului, incluzând testele clinice şi producţia, poate dura până la 12 ani. Cu ajutorul Operaţiunii Warp Speed, îl facem în mai puţin de un an. Dacă aveaţi o administraţie alcătuită din alte persoane, ce am făcut noi ar fi durat, în opinia mea, trei, patru sau cinci ani şi ar fi rămas la FDA pentru totdeauna”, a spus Trump.

Aceasta a fost prima apariţie a lui Trump, de când a fost învins de adversarul său democrat.

Între timp, statele în care nu a fost ales încă un câştigător au venit cu cifre noi. Georgia a fost câştigată de Biden, iar Carolina de Nord îi revine lui Trump. Cu toate că Biden a câştigat un avans de 306 voturi, în continuare, republicanii îl susţin pe Trump în cursa pentru cel de-al doilea mandat.

Consilierul economic de la Casa Albă, Peter Navarro, a declarat vineri că presupune că va exista un „al doilea mandat al lui Trump”, în timp ce acesta se întrece în acuzaţii de fraudă electorală.

Navarro a făcut comentariile în faţa jurnaliştilor de la Casa Albă, înainte de apariţia publică a preşedintelui Trump care nu vorbise în public de câteva zile, scriind în schimb mesaje pe Twitter în care anunţa fraude în statele pe care Joe Biden le-a câştigat sau unde acesta conduce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.