Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a sosit în Zona Demilitarizată dintre cele două Corei: Se întâlnește cu Kim Jong Un

AP
Kim Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a sosit duminică în Zona Demilitarizată (DMZ) dintre cele două Corei, chiar înainte de o întâlnire istorică aşteptată cu numărul unu nord-coreean Kim Jong Un, relatează AFP.

Kim a acceptat în ultimul moment o invitaţie a preşedintelui SUA de a se întâlni în DMZ, în momentul în care apropierea dintre cele două ţări dă semne de blocaj din cauza disputei asupra programului nuclear al Phenianului, informează agerpres.ro.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

Însoţit de preşedintele sud-coreean Moon Jae-in şi de militarii americani, Donald Trump a ajuns pe o platformă de unde este posibil să vadă teritoriul nord-coreean.

Coreea de Sud a anunţat cu puţin timp înainte că Kim Jong Un a acceptat invitaţia lansată în ultimul moment, sâmbătă, de Donald Trump de a veni să-i spună ''bună ziua'' la graniţă.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’

Niciun alt preşedinte american nu s-a mai întâlnit cu cel mai important lider nord-coreean la această ultimă frontieră din perioada Războiului Rece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.