Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump acuză iar Fake News-urile: Anunță o SCHIMBARE de ton

reuters
trump, ok, casa alba

Preşedintele american Donald Trump, aflat sub tirul criticilor din cauza luărilor sale de cuvânt, uneori contradictorii, în contextul violenţelor rasiste din Charlottesville, a susţinut joi că are capacitatea ''de a schimba tonul'', relatează AFP.

''Fake News-urile deplâng diferitele mele tipuri de discurs'', a scris Trump într-o serie de mesaje matinale pe Twitter, scrie agerpres.ro.

Citește și: Șocant! Un deputat PNL va intra în greva foamei. Care este cauza ce l-a adus în această stare

''A fost discursul privind Afganistanul (grav), marea adunare (entuziast, dinamic, amuzant) şi discursul în faţa foştilor combatanţi ai American Legion (respectuos şi puternic)'', a adăugat preşedintele. ''Păcat că democraţii n-au pe cineva capabil să schimbe tonul !'', a continuat el, ironic.

Violenţele care au izbucnit cu ocazia unei adunări a militanţilor de extrema dreaptă în Charlottesville, unde o tânără manifestantă a fost ucisă când un simpatizant nazist a intrat cu maşina în mulţime, a dat loc unei cascade de reacţii la conţinuturile, foarte diferite, ale discursurilor din partea lui Donald Trump: unele fidele discursului ce se perinda pe teleprompter, altele libere.

Citește și: Transformare uluitoare! Cum a ajuns să arate și cum își câștigă banii fosta soție a lui Alex Velea

Afirmând îndeosebi, într-o conferinţă în faţa ascensoarelor aurite din Trump Tower, că greşeala a fost de ''ambele părţi'' (extremiştii naţionalişti albi şi contramanifestanţii), preşedintele american a şocat până şi în propria-i tabără.

Marţi seara, în faţa simpatizanţilor săi reuniţi în Phoenix, Trump a revenit asupra acestui episod, cu o singură ţintă: media, vinovate, în opinia sa, că i-au deformat declaraţiile.

Citește și: Se vinde o cunoscută bancă din România! Sute de persoane vor fi date afară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.