Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump adoptă o tactică curajoasă şi pătrunde pe 'teritoriul' democraţilor / VIDEO

reuters

Donald Trump face un pas curajos şi pătrunde într-un teritoriu al democraţilor, mai precis în statele tradiţional democrate Minnesota şi Michigan, acolo unde speră să câştige votul celor indecişi.

"Hillary nu vine aici. Nu votaţi pentru ea! Motivul pentru care sunt aici este pentru că ştiu ce se va întâmpla peste două zile. Vom câştiga alegerile în măreţul stat Minnesota şi vom câştiga Casa Albă", a spus Trump în cadrul unui miting electoral din Minneapolis, oraş în care, în ultimii 44 de ani, niciun candidat rebublican nu a câştigat sufragiile.

Noaptea cea mai lungă în SUA. Cu ce rămân americanii după 693 de zile de campanie electorală

Pe lângă deja obişnuitele atacuri la adresa lui Clinton, Trump a readus în atenţie pericolul reprezentat de terorismul islamiştilor radicalizaţi şi a subliniat costurile ridicate ale legii iniţiate de Barack Obama, ObamaCare, care este spijinită şi de Hillary Clinton.

Trump a spus că dacă va ajunge preşedinte, el va desfiinţa această lege şi o va înlocui cu alta.

Mitingul din Minnesota a fost doar unul dintre cele cinci programate pentru ziua de ieri.

Clinton a avut la rândul ei trei întâlniri electorale duminică în Pennsylvania, Ohio şi New Hampshire. Ea a fost prezentă vineri în Michigan, unde se va întoarce astăzi.

Citește și: Iubita unui celebru cântăreț român face VIDEOCHAT cu o prietenă / VIDEO

În ultimele săptămâni, democraţii au pierdut din avantajul prezentat de sondajele de opinie în state tradiţional democrate, cum ar fi Colorado, Michigan, New Mexico şi Virginia.

Strategul de campanie al acestora, Joel Benenson, contrazice unele zvonuri, care spun că eforturile de convingere s-au dublat în aceste fiefuri istorice.

"Nu am făcut asta aici, în mod special. Jucăm ofensiv în fiecare stat", a spus Benenson pentru Fox News.

Trump acuză 'SISTEMUL că lucrează' în favoarea lui Clinton

Trump şi-a continuat ieri campania în Iowa, de unde apoi a zburat în Minnesota şi Michigan, nu înainte de încă două popasuri electorale în Pennsylvania şi Virginia.

În Virginia, cursa pare deja pierdută de republicani, dar Trump a insistat să revină aici pe ultima sută de metri, sperând să profite de scăderea în sondaje a rivalei sale.

Citește și: E VIRGINĂ la 30 de ani și și-a pus silicoane: Sora Iuliei de la Abracadabra / FOTO HOT

"Campania noastră şi-a extins harta. Suntem în plină ofensivă, iar campania lui Clinton este în defensivă evidentă, încercând să se asigure de victorie în statele albastre (n.r. democrate) de-a lungul întregii ţări", a declarat pentru sursa citată Mike Pence, cel care este candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte, şi este mereu alături de Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.