Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump anunță un nou plan care să favorizeze imigranții tineri și educați

Heavy.com
Donald Trump

Președintele american Donald Trump a dezvăluit joi un plan de reformare a securității frontierelor și migrației legale, cerând schimbări în favoarea imigranților tineri și educați în schimbul celor cu familii care au relații în Statele Unite, relatează site-ul postului CNN, scrie Mediafax.

Măsurile cer acordarea unei atenții mai mare imigranților care dețin un set de abilități, care învață limba engleză și care trec un examen civic.

Planul nu menționează măsuri care să propună un statut legal pentru imigranții tineri, care sunt aduși în SUA încă de când sunt copii.

"Propunerile noastre au fost construite pe istoria bogată a imigranților în țara noastră, în timp ce încearcă să consolideze relațiile de cetățenie care ne aduc împreună ca famillie", a declarat Donald Trump.

"Dacă, pentru un motiv anume, posibil politic, nu vom convinge democrații să aprobe acest plan bazat pe merit, atunci îl vom aproba după următoarele alegeri, când vom recupera controlul asupra Camerei Reprezentanților, vom păstra Senatul și desigur președinția", a adăugat Donald Trump.

Planul a fost dezvoltat de consilierul și ginerele liderului de la Casa Albă, Jared Kushner, și de Stephan Miller, un consilier pe probleme privind imigranții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.