Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump anunţă primele măsuri: MILIOANE de imigranţi expulzaţi

time.com
donald trump

Donald Trump, noul preşedinte al SUA, a promis, într-un interviu acordat vineri postului de televiziune CBS şi dat publicităţii duminica aceasta, că va expulza până la 3 milioane de imigranţi ilegali, informează AFP, potrivit Agerpres.

'Vom lua oamenii care sunt criminali şi care au caziere judiciare, care aparţin bandelor, care sunt traficanţi de droguri, fără îndoială vreo 2 milioane, poate chiar 3 milioane (de persoane), şi îi vom alunga in ţara noastră, (pentru că) ei sunt aici ilegal', a declarat Trump în timpul emisiunii '60 de minute' de pe CBS, care va fi difuzată duminică seara.

Vezi și: Un analist pro Kremlin ATENȚIONEAZĂ: Victoria lui Trump poate lua o întorsătură DURĂ pentru Putin

Revenind la linia dură din campania sa electorală, după ce şi-a mai temperat discursul fiind ales marţi preşedinte al SUA, Trump a reafirmat, de asemenea, că va construi un zid la frontiera cu Mexicul, pentru a limita imigraţia ilegală. 

În unele zone, preşedintele ales a admis că ar putea fi 'garduri', însă, a insistat el, 'un zid este mai potrivit'. 'Sunt foarte bun la asta, la ceea ce se cheamă construcţie', a ironizat patronul Trump Organization, vastă reţea de hoteluri şi imobile de lux.

Vezi şi: Nigel Farage șochează: Juncker se folosește de alegerea lui Trump pentru a distruge NATO/ VIDEO

În timpul campaniei sale, Donald Trump a promis că va înălţa un zid de-a lungul frontierei cu Mexicul, care va fi finanţat în proporţie de 100% de Mexic. 

El s-a angajat de asemenea, în timpul unui miting desfăşurat la sfârşitul lui august în Phoenix, Arizona, să expulzeze imediat ce se va instala la Casa Albă în jur de două milioane de imigranţi ilegali 'criminali'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.