Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, apărat de un român în presa străină

The Independent
donald trump

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, singurul politician român prezent în noaptea alegerilor lângă Donald Trump, a publicat un editorial în limba engleză pe un portal de știri din străinătate în care îi ia apărarea noului președinte Donald Trump în fața valului de critici cu care se confruntă acesta. Rebega spune că alegerea lui Trump reprezintă ”un semnal puternic pentru Europa” și este încurajatoare atât pentru România, cât și pentru Europa. ”Am avut destule conflicte, iar acum este timpul pentru pace și cooperare între națiuni spre beneficiul tuturor”, adaugă europarlamentarul care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății.

Alegerea lui Trump ne arată că o schimbare reală este posibilă și în Europa, și în România, mai spune europarlamentarul român în editorialul său. ”Urmează alegeri importante în Europa și acum cred că vom vedea forțele patriotice câștigând. Alegerea lui Trump reprezintă și un semnal al opoziției crescânde față de imigrația care a adus Europa pe marginea prăpastiei. Noi, toate forțele patriotice din Europa, luptăm împotriva valurilor de imigranți din afara Europei și acum a devenit clar că efortul nostru va fi încununt de succes în scopul salvării identității continentului nostru”, mai spune europarlamentarul.

Acesta adaugă că ”alegerea lui Trump ne-a redat încrederea în democrație. Când nimeni nu-i dădea nicio șansă, el a demonstrat că decizia finală le aparține oamenilor. Despre acest lucru este democrația: despre respectarea voinței alegătorilor și a națiunilor de a-și determina propriul destin”.

Printre altele, Rebega observă și că ”Trump are susținători în toată lumea”: ”Am fost prezent la sediul lui de campanie în timpul alegerilor și am fost impresionat de sentimentele puternice pe care Donald Trump le inspiră oamenilor din preajma sa. Foarte multă lume de pe întreg mapamondul a văzut în Donald Trump o șansă la sinceritate și dreptul de a-și apăra propria națiune”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.