Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump câştigă Texas şi Ohio - Luptă strânsă până la final (Fox News)

trump texas

Lupta pentru preşedinţia SUA se dă "la baionetă", cu actualul preşedinte favorit după ce a câştigat Florida. Donald Trump reuşeşte să câştige în statele Texas şi Ohio, anunţă Fox News.

Cele două state îi aduc preşedintelui 56 de electori. Scorul actual prezentat de Fox News este de 223 la 204 în favoarea lui Joe Biden. Este declarat câştigător candidatul care ajunge la 270 de electori.

Deşi s-a impus în Texas, Donald Trump a avut emoţii serioase, scorul fiind unul mult mai strâns decât se anticipa în statul în care electoratul este unul tradiţional republican. După numărarea a 88% din voturile din Texas, Trump are 52,1% (5,357 milioane de voturi), faţă de 46,4% Joe Biden (4,774 milioane de voturi).

Deşi în centralizarea actuală Biden are în continuare un număr mai mare de de electori, Trump este pe primul loc şi în alte state-cheie, în care voturile sunt în curs de numărare: Georgia, Pennsylvania, Michigan. Bătălia decisivă se va da în aceste state, la care se adaugă Wisconsin şi Minnesota.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.