Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump cere ARESTAREA inchizitorului său: Ce acuzații îi aduce liderul de la Casa Albă unui congresman

Agerpres
Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi-a intensificat luni atacurile împotriva congresmanului care conduce ancheta pentru destituirea sa, sugerând ca Adam Schiff, membru al Camerei Reprezentanţilor, să fie arestat pentru ''trădare'', relatează Reuters, potrivit Agerpres.

''Adam Schiff, membru al Camerei Reprezentanţilor, a fabricat ilegal o declaraţie falsă şi groaznică pe care mi-a atribuit-o ca fiind cea mai importantă parte a convorbiri mele cu preşedintele Ucrainei şi a citit-o cu voce tare Congresului şi poporului american. Nu avea nicio legătură cu ceea ce am spus în convorbirea telefonică. Arestare pentru trădare?'', a scris Trump într-o postare pe Twitter.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Donald Trump este acuzat că i-a solicitat şefului statului ucrainean, Volodimir Zelenski, într-o convorbire telefonică, să ancheteze în legătură cu activitatea depusă de fiul rivalului său democrat Joe Biden, Hunter Biden - angajat în urmă cu câţiva ani în consiliul de administraţie al companiei petroliere ucrainene Burisma -, sugerând că Joe Biden ar fi intervenit pentru a opri o astfel de anchetă.

Preşedintele american a cerut duminică, într-o serie de mesaje pe reţeaua socială, să întâlnească toate sursele care au stat la baza sesizării avertizorului de integritate, dar şi ca Adam Schiff, membru al Camerei Reprezentanţilor şi unul din iniţiatorii procedurii de destituire, să fie "interogat la cel mai înalt nivel" pentru fraudă şi trădare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.