Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump continuă RĂZBOIUL cu presa: Președintele SUA cere concedierea șefului postului de televiziune american CNN

Donald Trump

Președintele american Donald Trump a postat joi un mesaj pe Twitter în care îl critică pe Jeff Zucker, șeful postului de televiziune american CNN și cere concedierea acestuia, relatează BBC, potrivit Mediafax.

Președintele american consideră că "ura și părerea părtinitoare" a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizația media în "imposibilitatea de funcționare".

"Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-și salva credibilitatea", a declarat președintele american.

Citește și Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, după ce un preot a fost acuzat că a agresat și sechestrat o femeie: 'S-a declanșat o anchetă bisericească'

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operație pe inimă.

Președintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

"Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite și la alte posturi- dintre acestea, NBC News este cel mai rău", a declarat Trump.

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarând că nu este onest și că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ținut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre președintele rus Vladimir Putin și despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune și publicații americane, printre care și Washington Post, deținut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.