Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, decizie controversată: respinge acreditarea unei mari agenții de presă. Patronul îi este contracandidat

Vox
Donald Trump

Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat luni că va retrage acreditările jurnaliştilor Bloomberg, acuzând agenţia de presă de "lipsă de imparţialitate" în acoperirea prezidenţialelor din 2020 după intrarea în cursă a patronului său, Michael Bloomberg, relatează AFP.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

Preşedintele american a scris luni seară un mesaj pe Twitter pe această temă, numindu-l pe potenţialul său rival "Mini Mike" şi criticând anunţul agenţiei că se va abţine în continuare de a efectua ancheta asupra lui Michael Bloomberg. 

"Mini Mike Bloomberg a ordonat presei sale de mâna a doua să nu ancheteze asupra lui sau a oricărui alt democrat, dar să se ia numai de preşedintele Trump. New York Times, în suferinţă, consideră că nu este grav, pentru că ura sa şi lipsa de imparţialitate sunt atât de mari încât nu poate vedea limpede. Da, este grav!", a scris Donald Trump. 

Anterior, directorul organizaţiei pentru realegerea lui Trump în 2020, Brad Parscale, a criticat vehement agenţia, care a informat că nu va mai efectua anchete nici asupra celorlalţi candidaţi democraţi, dar că va continua jurnalismul de investigaţie asupra preşedintelui Donald Trump şi guvernului său. 

"Ca echipă de campanie a preşedintelui Trump, suntem obişnuiţi cu practicile de acoperire incorectă, dar majoritatea presei de informaţii nu anunţă această lipsă de imparţialitate atât de deschis", a denunţat Brad Parscale într-un comunicat. În consecinţă, "campania lui Trump nu va mai acredita reprezentanţi ai Bloomberg News pentru reuniuni sau alte evenimente de campanie". 

Fost primar al New Yorkului, Michael Bloomberg, miliardar în vârstă de 77 de ani, s-a lansat de curând în cursa primarelor democrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.