Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, despre atacurile de la 11 septembrie: 'Am realizat atunci că lumea se va schimba'

11 septembrie

Președintele SUA, Donald Trump, a marcat miercuri aniversare a 18 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, soldate cu aproape 3000 de morți, cu un moment de reculegere la Casa Albă și a ținut un discurs la o ceremonie la Pentagon, informează publicația The Hill, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare .

Liderul american a lăudat pompierii, militarii, membrii echipelor de salvare și civilii pentru eforturile depuse pentru a salva victimele atentatelor de la 11 septembrie 2001.

Originar din New York, Trump a evocat momentul în care a aflat prima oară de atacurile teroriste de la World Trade Center.

"Atunci am realizat că lumea se va schimba. Nu va mai fi, și niciodată nu va mai fi acel loc inocent pe care îl credeam", a afirmat Trump.

"Curând, am mers la punctul de impact cu oamenii care lucrau cu mine pentru a încerca să ajutăm în orice fel puteam. Nu am fost singuri", a adăugat actualul lider de la Casa Albă.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Totodată, în cadrul discursului său, președintele SUA a vorbit și despre suspendarea discuțiilor de pace în Afganistan și i-a amenințat pe talibani că se vor confrunta cu o reacție de o magnitudine fără precedent în cazul în care grupul va ataca din nou Statele Unite.

"Niciun inamic de pe fața pământului nu poate egala tăria, competența și puterea forțelor armate americană", a subliniat Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.