Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, discurs FULMINANT, în cadrul evenimentului la care participă și Klaus Iohannis

Facebook
Klaus Iohannis Donald Trump Iohannis Trump

Preşedintele american Donald Trump i-a denunţat pe ”mondialişti” şi le-a adus un elogiu ”patrioţilor” marţi, la tribuna Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, relatează AFP. La eveniment este prezent și președintele Klaus Iohannis, cel care reprezintă România.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

”Viitorul nu le aparţine mondialiştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care îşi apără cetăţenii şi îşi respectă vecinii”, a declarat, pe un ton grav, preşedintele Statelor Unite, în cursul celei de-a treia participări ale sale la aceată mare reuniune diplomatică mondială.

El a avertizat China şi a dat asigurări că vremea ”abuzurilor” în domeniul comercial a ”trecut” şi a îndemnat Beijingul să apere ”modul de viaţă democratic” al Hong Kongului.

”Ani de zile, aceste abuzuri” în comerţul internaţional ”au fost tolerate, ignorate, chiar încurajate”, a denunţat el de la tribuna AG, punând în discuţie ”mondialismul”.

”În ceea ce priveşte America, aceste zile au trecut”, a subliniat locatarul Casei Albe.

Şeful statului american a dat asigurări că urmăreşte ”foarte îndeaproape” modul în care China gestionează criza de la Hong Kong.

”Lumea se aşteaptă ferm ca Guvernul chinez să-şi respecte tratatul constrângător” şi ”să protejeze libertatea” şi ”modul de viaţă democratic” al fostei colonii britanice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.