Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump este sincer: Vrea mai mulți bani de la România, anunță Klaus Iohannis - VIDEO

iohannis zambet

Președintele Klaus Iohannis a declarat că omologul său american Donald Trump este de părere că alocarea a 2% din PIB-ul țării pentru înzestrarea unei armate naționale din NATO "este puțin". Despre această cotă, Iohannis a transmis că discuțiile vor trebui purtate în cadrul Alianței.

"Această chestiune am discutat-o deja anul trecut la sesiunea NATO de la Bruxelles. Președintele Trump este de părere că 2% este puțin și va trebui să avem în NATO discuție despre această cotă, dar ea nu este o temă specifică bilaterală, pentru că noi suntem la 2%, ne ținem ce am promis și acest lucru a fost remarcat pozitiv", a afirmat șeful statului român într-o conferință de presă susținută după întrevederea cu omologul său din SUA Donald Trump, la Casa Albă.

Citește și: Rareș Bogdan scoate la suprafață adevăruri cutremurătoare: Clanurile politice au dat tonul, iar clanurile interlope s-au adaptat

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți seară, că în discuția cu Donald Trump a fost abordată și tema întăririi efectivelor militare americane în România, precizând că șeful de stat american a fost foarte interesat de această chestiune.

Iohannis a fost primit, marţi, la Casa Albă de Donald Trump, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.