Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump `face KO` postul american CNN. Video de SENZAȚIE/ VIDEO

twitter.com
Trump presa press

Confruntarea dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi presa care îi este ostilă a continuat duminică cu o nouă postare care va va face carieră. Donalt Trump a postat un filmuleți pe contul său personal de Facebook în care i-ar face KO la propriu pe jurnaliștii postului CNN cu care are confruntări aproape zilnice și despres care el spune că sunt fabricanți de Fake News (știri false).

UPDATE - Reacția CNN: Postul de televiziune susține că prin acest filmuleț postat pe Facebook este încurajată violența împotriva reporterilor.

Brexitul dă startul EXODULUI: Cum vor fi afectaţi românii din Marea Britanie

El acuză media tradițională că instigă la ură împotriva lui și promovează știri false. De curând el s-a declarat 'extrem de bucuros' că s-a demonstrat faptul că postul CNN difuzează 'ştiri false' şi practică 'jurnalismul de gunoi'.

Disputa dintre președintele american și o bună parte a presei continuă din timpul campaniei electorale când această îi era extrem de favorabilă candidatului Partidului Democrat, Hillary Clinton. Acum această parte a media susține că Donald Trump ar fi câștigat alegerile și prin legăturile pe care le-ar fi dezvoltat apropiați ai președintelui cu Rusia.

 

Publicarea filmuleţului intervine după trei zile de ofensivă îndreptată mai ales împotriva canalelor de televiziune pe care Trump le consideră ostile administraţiei sale. 

Filmuleţul postat duminică durează 28 de secunde, dar acţiunea propriu-zisă ţine doar patru secunde, fiind reluată de mai multe ori. El îl arată pe Trump, îmbrăcat cu costum şi cravată, repezindu-se şi apucându-l de gât, la marginea unui ring de catch, pe un bărbat al cărui cap este mascat în întregime de logoul CNN. Trump îl culcă la pământ pe bărbat şi îi trage câţiva pumni, după care se ridică şi pleacă. 

Filmuleţul este versiunea modificată a scenei originale din 2007, din timpul unui meci demonstrativ de catch. Bărbatul cu care Donald Trump simulează o luptă este Vince McMahon, un promotor de succes al acestui sport. 

Vince McMahon, a cărui avere a fost estimată de Forbes la peste un miliard de dolari, este căsătorit cu Linda McMahon, numită de Trump ministru pentru întreprinderile mici. Cuplul a fondat World Wrestling Entertainment (WWE), principala federaţie de catch din SUA. 

După cum remarcă AFP, difuzarea scenei respective marchează un nou prag în folosirea fără limite a contului de Twitter de către preşedintele american. 

Pe reţelele de socializare, criticile nu au întârziat să apară. 'Viteza cu care reproducem declinul şi căderea Romei este impresionantă. Ceea ce Romei i-a luat secole, noi reuşim în câteva luni', a reacţionat pe Twitter Bill Kristol, comentator conservator al publicaţiei The Weekly Standard, notează Reuters preluat de agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.