Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump își joacă prost chiar și propriul rol: Liderul de la Casa Albă a primit Zmeura de Aur, pentru că a fost original

Donald Trump nebun

Donald Trump a fost ”distins” la Golden Raspberry Awards ("Zmeura de Aur"), la categoria cel mai rău actor, pentru apariţia sa în propriul rol în două documentare lansate în 2018 - "Death of a Nation" a cineastului neoconservator Dinesh D'Souza şi "Fahrenheit 11/9" al lui Michael Moore, un reprezentant al stângii radicale americane, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

Consiliera sa Kellyanne Conway a primit, la rândul său, ”premiul” de cea mai rea actriţă într-un rol secundar, în contul unor imagini de arhivă utilizate în "Fahrenheit 11/9".

Creat în 1980 şi programat anual înaintea ceremoniei Oscarurilor, Razzie Awards ”încoronează” cele mai rele producţii cinematografice.

Comedia poliţistă "Holmes & Watson" este - cu patru trofee, între care cel acordat celui mai rău film şi celui mai rău plagiat - marele ”câştigător” al ediţiei din acest an.

Actorul John C. Reilly, care-i dă replica lui Will Ferrell/Sherlock Holmes, a primit ”premiul” de cel mai rău actor într-un rol secundar.

Filmul, o nouă adaptare a aventurilor unui detectiv, al lui Sir Arthur Conan Doyle, nu a apărut încă în multe ţări din Europa.

Palmaresul este stabilit de către 1.000 de membri ai Academiei Zmeura de Aur, din 24 de ţări, care achită o cotizaţie de membru în valoare de 40 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.