Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump și Kim Jong-Un au bătut palma: Joe Biden, candidatul democrat la prezidenţialele din 2020, este incompetent

www.cnn.com
Donald Trump Kim Jong Un

Preşedintele american Donald Trump şi liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, sunt "de acord" asupra faptului că Joe Biden, candidatul democrat la prezidenţialele din 2020, este incompetent, a declarat duminică purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, citată de AFP, informează Agerpres.

Citește și: Partidul Muncii a câştigat scrutinul europarlamentar în Malta

Ea a fost întrebată despre un mesaj postat sâmbătă pe Twitter de către Donald Trump, în care fostul magnat imobiliar explicase că a zâmbit auzind că agenţia oficială nord-coreeană KCNA îl calificase pe Joe Biden drept un "individ cu IQ scăzut, chiar şi mai rău".

Unele dintre remarcile fostului vicepreşedinte american despre liderul nord-coreean au iritat într-atât de mult Phenianul, încât organul principal de propagandă nord-coreean a difuzat miercuri o reacţie fără nuanţă, etichetându-l drept "nebun", conform AFP.

"Puteţi să ne explicaţi pentru ce americanii nu ar trebui să se îngrijoreze de faptul că preşedintele SUA se aliniază opiniei unui dictator asasin despre un fost vicepreşedinte al Statelor Unite?", a întrebat duminică jurnalistul Chuck Todd în cursul emisiunii "Meet the Press" la canalul NBC.

"Preşedintele nu se aliniază acestei poziţii", a răspuns Sarah Sanders. "Dar cred că ei sunt de acord cu privire la evaluarea lor asupra fostului vicepreşedinte Joe Biden", a adăugat ea.

În vârstă de 76 de ani, Joe Biden conduce detaşat în sondaje pentru învestitura democrată în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale americane.

Donald Trump şi-a înmulţit recent atacurile directe împotriva lui, supranumindu-l pe rând "Sleepy Joe" ("Joe adormitul"), "Viciosul" sau "Swampman" sâmbătă, referindu-se la unul din sloganuri sale de campanie "Drain the Swamp" ("Curăţaţi mlaştina!"), care invita la asanarea Washingtonului de intrigi şi conflicte de interese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.