Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump îi răspunde Theresei May să se concentreze pe 'terorismul islamic radical' din Regatul Unit

Donald Trump

Preşedintele american, Donald Trump, a îndemnat-o miercuri pe şefa guvernului de la Londra să se concentreze pe "terorismul islamic radical" din Regatul Unit, într-un răspuns la criticile formulate de Theresa May la adresa sa pentru că a distribuit înregistrări video ale unui lider britanic de extremă dreapta, transmite EFE, conform agerpres.ro

"Theresa May, nu te concentra asupra mea, concentrează-te pe terorismul islamic radical destructiv din interiorul Regatului Unit. Noi suntem bine !", a scris Trump, pe contul său de Twitter. 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a greşit distribuind pe Twitter înregistrări video antiislam care au fost iniţial postate de un lider al grupului de extremă-dreaptă britanic Britain First, a deplâns miercuri un purtător de cuvânt al prim-ministrului britanic Theresa May, citat de Reuters şi AFP. 

"Este greşit că preşedintele a făcut acest lucru", a spus purtătorul de cuvânt. 

"Britain First încearcă să divizeze comunităţile prin afirmaţii pline de ură care răspândesc minciuni şi alimentează tensiuni. Ei provoacă îngrijorare oamenilor care respectă legea", a subliniat purtătorul de cuvânt. 

"Poporul britanic respinge retorica extremei-drepte, o antiteză a valorilor reprezentate de această ţară: toleranţă şi respect", a conchis el. 

Cele trei clipuri, publicate de mai mulţi ani pe reţelele sociale şi ale căror origini sunt neclare pentru unii, au fost postate pe Twitter de Jayda Fransen, vicepreşedinte al unui mic partid de extremă-dreaptă, Britain First, şi sunt intitulate: "Un migrant musulman bate un olandez în cârje!", "Un musulman distruge o statuie a Fecioarei Maria!" şi "Mulţime islamistă împinge un adolescent de pe acoperiş şi îl bate până la moarte!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.