Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump îl vrea ca secretar al Justiției, pe William P. Barr, cel care a ocupat această funcție și în mandatul lui George H.W. Bush

Independent.ie
Donald Trump/ înmormântare

Fostul secretar al Justiţiei William P. Barr este favoritul lui Donald Trump la această funcţie, iar preşedintele îl poate nominaliza în zilele următoare, în contextul avansării anchetei cu privire la amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, declară mai multe surse la curent cu aceste deliberări pentru The Washington Post (WP).

Barr, în vârstă de 68 de ani, un avocat republican respectat, a fost secretarul Justiţiei în timpul defunctului preşedinte George H.W. Bush, în perioada 1991-1993, scrie news.ro.

Candidatura sa este susţinută de oficiali din cadrul administraţiei Trump, inclusiv de consilieri juridici de rang înalt de la Casa Albă, potrivit surselor citate.

Trump le-a spus unor consilieri, în ultimele zile, că intenţionează să-l nominalizeze pe Barr, declară două surse la curent cu aceste discuţii pentru WP .

O sursă la curent cu aceste discuţii avertizează însă că dacă Barr este favoritul, decizia lui Trump nu este definitivă, iar acesta ar putea alege pe altcineva.

Barr este un ”candidat serios şi poate fi favorit”, apreciază altă persoană la curent cu discuţiile, subliniind însă că este imposibil să preconizeze pe cine va nominaliza Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.