Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump intervine în situația extrem de TENSIONATĂ din Iran

CNN
trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a avertizat duminică Iranul că Washingtonul va fi atent în faţa oricăror încălcări ale drepturilor omului ce s-ar putea produce în contextul protestelor din Iran şi a estimat că poporul iranian s-a săturat ca banii săi să fie 'risipiţi' în finanţarea terorismului, informează agenţia EFE.

Citește și: Liviu Dragnea vrea să îl elimine pe Mihai Tudose. Congresul extraordinar al PSD la un pas de a fi convocat (surse)

Citește și: Kovesi, revocare: Doliul nu influențează anunțul așteptat de la ministrul Justiției (surse)


'Mari proteste în Iran. Poporul iranian în sfârşit şi-a dat seama că banii şi bogăţia sa se fură şi se risipesc pentru terorism. Se pare că nu vor mai tolera aceasta', a scris Trump într-un mesaj postat pe Twitter. 'Statele Unite urmăresc cu mare atenţie dacă există încălcări ale drepturilor omului', a completat liderul de la Casa Albă. 

Începând de joi în mai multe oraşe iraniene mii de persoane au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva preţurilor mari, corupţiei şi politicii economice a guvernului preşedintelui Hassan Rohani. Unele proteste au degenerat în confruntări cu forţele de ordine, până în prezent două persoane fiind ucise, iar unii manifestanţi au fost arestaţi. 

Trump a avertizat încă de sâmbătă că lumea întreagă 'priveşte' ceea ce se întâmplă în Iran, adăugând: 'Regimurile opresoare nu pot dura la nesfârşit şi va veni ziua în care poporul iranian va putea alege'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.