Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump jură că nu a numit-o 'obraznică' pe Meghan Markle: Dovada că MINTE

Heart
Meghan de Sussex

Preşedintele american Donald Trump neagă faptul că a numit-o pe Meghan Markle "obraznică", într-un mesaj publicat pe Twitter duminică, deşi afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru The Sun, a fost înregistrată şi este publică.

Trump a scris: "Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle "obraznică". Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false! Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!", informează news.ro.

Citește și: Ion Cristoiu face un top al politicienilor! ‘Ponta accepta să se întoarcă la PSD sau chiar să devină preşedintele Camerei cu ajutorul PSD devenea el monstrul’

Preşedintele Donald Trump, care urmează să viziteze Regatul Unit, Irlanda şi Franţa săptămâna viitoare, a vorbit, într-un interviu pentru cotidianul britanic The Sun, despre plecare premierului Theresa May din fruntea Guvernului britanic în contextul Brexit, dar şi despre criticile pe care Meghan Markle, fosta actriţă americană şi ducesă de Sussex, i le-a adus liderului de la Casa Albă.

În timpul interviului, lui Trump i-au fost prezentate comentarii ale ducesei de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, de dinainte de alegerile americane din 2016.

Citește și: Vești! I-a fost cerută demisia lui Ludovic Orban

În acel an, în emisiunea TV "The Nightly Show with Larry Wilmore", Markle a spus că Trump este misogin şi că politica lui dezbină, afirmând că ea se va muta în Canada dacă acesta câştigă alegerile.

Trump a replicat: "Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK", el îngropând totuşi securea războiului: "Sunt sigur că se va descurca excelent (ca membră a familiei regale, n.r). Va fi foarte bună".

Citește și: Noi declarații făcute de Ludovic Orban! ‘Eu ce am spus nu retrag’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.