Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump l-a chemat pe Benjamin Netanyahu la Casa Albă, pe 5 martie

trump, casa alba

Preşedintele american Donald Trump îl va primi pe premierul israelian Benjamin Netanyahu la Casa Albă pe 5 martie, au declarat vineri oficiali americani, relatează Reuters. 'Preşedintele (Trump) are o relaţie extraordinară cu premierul (Netanyahu) şi aşteaptă cu nerăbdare să îl întâlnească', a afirmat un oficial de la Casa Albă, conform Agerpres.

Întâlnirea a fost anunţată în momentul în care Netanyahu se confruntă cu acuzaţii de corupţie după ce poliţia israeliană a declarat vineri că a strâns suficiente dovezi pentru ca premierul să poată fi inculpat pentru luare de mită în două dosare de corupţie. Netanyahu a negat acuzaţiile la adresa sa şi a dat asigurări privind stabilitatea coaliţiei pe care se sprijină guvernul său.

'Pot să vă asigur: coaliţia este stabilă şi nici eu, nici nimeni (altcineva) nu avem un proiect de alegeri (anticipate). Vom continua să lucrăm împreună pentru binele cetăţenilor noştri israelieni până la sfârşitul mandatului', în 2019, a declarat Netanyahu într-un discurs la Tel Aviv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.