Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu face nimic fără să-l consulte pe Barack Obama: Miliardarul a recunoscut

trump obama

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat miercuri la postul NBC că s-a consultat cu actualul lider de la Casa Albă, Barack Obama, cu privire la unele numiri în viitoarea administraţie şi că ia 'foarte în serios' recomandările acestuia din urmă, relatează agenţia EFE.

Totuşi, Trump a evitat să ofere detalii cu privire la persoanele despre care a discutat cu Obama, el apreciind că nu ar fi 'corect' să facă asemenea dezvăluiri, informează agerpres.ro.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

'El (Barack Obama, n.r.) îşi iubeşte ţara, doreşte să fac tot ce este mai bine pentru ţara sa. Fireşte că avem păreri diferite cu privire la măsurile politice (...) Dar îmi place să primesc idei de la el', a spus viitorul preşedinte al SUA.

'Voi lua recomandările sale foarte în serios', a insistat Donald Trump, amintind totodată că nu a vorbit niciodată cu Obama înaintea întâlnirii avute la Casa Albă după anunţarea rezultatului alegerilor prezidenţiale şi consideră că acel dialog a fost 'foarte bun'. Preşedintele ales a refuzat de asemenea să precizeze dacă a mai avut şi alte discuţii cu actualul lider de la Casa Albă după acea întâlnire.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Pe de altă parte, Trump a promis în declaraţia acordată postului NBC că va readuce unitatea în SUA, după ce revista Time, care l-a desemnat 'Personalitatea Anului 2016', l-a denumit preşedintele 'Statelor Divizate ale Americii'.

'Nu eu le-am divizat. Sunt divizate acum', a spus Trump, potrivit agenţiei DPA. 'Există multă diviziune, dar împreună ne vom redresa şi vom avea o ţară care se vindecă foarte bine. Şi vom fi o mare forţă economică, ne vom consolida armata şi securitatea şi vom face multe lucruri măreţe. Va fi ceva foarte special,' a asigurat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.