Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu o iartă pe Michelle Obama: 'Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie'

www.gettyimages.com
trump obama

Preşedintele SUA, Donald Trump, a replicat vehement la criticile fostei Prime Doamne Michelle Obama, afirmând că el nu ar fi câştigat alegerile dacă nu ar fi existat o stare de nemulţumire profundă faţă de Administraţia Barack Obama / Joseph Biden, pe care o consideră "cea mai coruptă din istorie", anunță MEDIAFAX.

Prezentă la Convenţia Partidului Democrat, desfăşurată virtual, Michelle Obama a declarat că "Donald Trump este preşedintele greşit" al Statelor Unite, conform BBC. "Economia noastră este ruinată din cauza unui virus pe care acest preşedinte l-a minimizat prea mult timp", a adăugat Michelle Obama.

Citește și: Gabriela Firea, către Orban: ‘Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere’

Convenţia Partidului Democrat va formaliza candidatura fostului vicepreşedinte Joseph Biden în scrutinul prezidenţial programat în noiembrie.

"Cineva să îi explice vă rog lui Michelle Obama că Donald Trump nu ar fi ajuns aici, la Casa Albă, dacă nu ar fi existat politicile soţului ei, Barack Obama", a replicat Donald Trump prin Twitter.

"Administraţia Obama/Biden a fost cea mai coruptă din istorie, inclusiv pentru faptul că au fost prinşi spionând campania mea electorală, cel mai mare scandal politic din istoria ţării noastre. Se numeşte trădare şi este vorba şi de alte lucruri", a adăugat Donald Trump, încheind ironic: "Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, Michelle!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.