Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, o desemnează pe Elaine Chao drept secretar al Transporturilor (presă)

Zimbio
Mitch McConnell Elaine Chao

Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, urmează să o desemneze pe Elaine Chao drept secretar pentru Transporturi, notează principalele publicaţii americane potrivit agerpres.

Născută la Taipei, Elaine Chao a deţinut portofoliul Muncii în administraţia lui George W. Bush, între 2001 şi 2009, devenind, atunci, prima femeie de origine asiatică dintr-un executiv al SUA. Ea este şi singurul membru al cabinetului care a rămas în funcţie pe durata ambelor mandate ale lui Bush, menţionează postului american CNBC. Elaine Chao este soţia liderului majorităţii din Senat, Mitch McConnell. 

În campania electorală, Donald Trump a deplâns starea în care se află aeroporturile, podurile şi drumurile din America şi a promis că refacerea infrastructurii va fi în prim-planul programul său de creare de locuri de muncă, se arată într-un comentariu publicat de Los Angeles Times. 

Experienţa şi relaţiile dobândite de Elaine Chao pe durata mandatelor sale succesive în administraţia Bush şi poziţia pe care soţul ei o ocupă în Senat "ar putea juca un rol important în negocierea unui buget pentru infrastructură", mai indică sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.