Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump o ironizează pe 'nebuna Nancy Pelosi'. Cum a fost suprinsă lidera democraţilor din Congresul SUA

captura Twitter
Donald trump masca

Preşedintele american Donald Trump a ironizat-o miercuri pe Nancy Pelosi, lidera democraţilor din Congresul SUA, care a fost surprinsă într-un loc public fără mască de protecţie, transmit AFP şi Reuters. Politiciana în vârstă de 80 de ani a susţinut că e vorba de o 'înscenare'.

Folosind o poreclă pe care a consacrat-o, 'Crazy Nancy', preşedintele a scris pe Twitter, conform agerpres.ro: 'Nebuna Nancy Pelosi este distrusă pentru că a cerut deschiderea unui salon de înfrumuseţare, în timp ce toate celelalte sunt închise, şi pentru că nu a purtat Mască - deşi ţine tot timpul predici altora'.

Pelosi afirma în iunie că 'bărbaţii adevăraţi poartă măşti' pentru a evita răspândirea coronavirusului; Trump nu a mai fost văzut în public cu mască din iulie, reaminteşte AFP.

Proteste în Belarus - Aleksandr Lukașenko avertizează că va avea loc o baie de sânge

Într-o înregistrare video a unei camere de supraveghere, Pelosi poate fi văzută umblând printr-un salon de coafură, fără mască. Incidentul a avut loc luni, la San Francisco, unde serviciile unor astfel de unităţi în spaţii închise sunt interzise, iar în aer liber au fost permise din nou abia de curând.

Proprietara salonului, care spune că se luptă de şase luni să obţină permisiunea de a relua activitatea, a declarat pentru Fox News ca unul din angajaţi a deschis special pentru programarea făcută de Pelosi, care 'crede că îşi poate vedea de treabă, în timp ce nimeni altcineva nu poate intra, iar eu nu pot lucra'.

Lidera democrată a insinuat că a fost indusă în eroare: salonul i-ar fi comunicat că poate servi câte un singur client, pe rând. Prin urmare, ea a refuzat să îşi ceară scuze. 'Îmi asum răspunderea pentru că am avut încredere în ce mi-a spus salonul de coafură de cartier unde am fost de multe ori de-a lungul anilor. După cum s-a dovedit ulterior, a fost o înscenare. Aşadar, îmi asum responsabilitatea că am căzut în capcană', a declarat ea presei.

'Proprietara Salonului de Înfrumuseţare o detestă probabil mult pe Nebuna Nancy Pelosi. Să o denunţe, cu înregistrare, e într-adevăr mare lucru', a conchis Trump, folosind aşa cum obişnuieşte majuscule inclusiv în situaţii unde nu sunt obligatorii ortografic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.