Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump: 'Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara'

Instagram
Donald Trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a transmis duminică un mesaj de Paşte în care le-a urat "tuturor" sărbători fericite, după care a reluat teoria conspiraţiei privind fraudarea alegerilor care a dus la asaltul de la 6 ianuarie asupra Capitoliului, relatează DPA.

"Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara", se arată în comunicatul lui Trump, potrivit agerpres.ro.

Din cauză că fostul preşedinte are conturile suspendate pe reţelele de socializare în urma asaltului din ianuarie, mesajul său de Paşte a fost distribuit pe Twitter de utilizatori actori, printre care şi Kenneth Vogel, reporter al New York Times.

"Nici Iisus nu ar fi putut s-o spună mai bine", a scris el într-un comentariu care însoţeşte mesajul fostului lider de la Casa Albă.

Trump a fost învins categoric la alegerile din 2020 şi nu există dovezi că scrutinul a fost fraudat.

Preşedintele Joe Bien şi prima doamnă Jill Biden au înregistrat un mesaj de Paşte în care i-au încurajat pe americani să se vaccineze. Biden a spus că vaccinarea este "o obligaţie morală" şi şi-a încheiat mesajul postat pe Twitter cu urarea: "Familia noastră vă urează sănătate, speranţă, bucurie şi pace. Paşte fericit tuturor!".

Şi fostul preşedinte Barack Obama a transmis pe Twitter un mesaj de Paşte. "La acest Paşte, sper că putem avea cu toţii timp să ne gândim la binecuvântările de care ne bucurăm şi la speranţa pentru un viitor mai bun. Familia noastră vă urează un Paşte în siguranţă şi fericit", a scris Obama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.