Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump primește un ajutor nesperat. Un fost adversar i s-a alăturat

twitter.com
ted cruz

Republicanul Ted Cruz, fost adversar al lui Donald Trump la alegerile primare americane, i-a oferit vineri sprijinul, la două luni după ce l-a umilit public la Convenţia naţională republicană, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Vezi și: CUTREMUR în România: Seismul a fost resimțit PUTERNIC

"După mai multe luni de reflecţie atentă, de rugăciuni şi examene de conştiinţă, am decis că în ziua alegerilor (prezidenţiale de la 8 noiembrie) voi vota pentru candidatul republican Donald Trump", a anunţat pe Facebook Ted Cruz, senator ultraconservator de Texas. 

Donald Trump s-a declarat "profund onorat", afirmând într-un comunicat de trei rânduri că Ted Cruz a fost un adversar "strălucitor". 

Ted Cruz, 45 de ani, al cărui mandat se încheie în 2018, o oferit două motive pentru decizia sa: promisiunea făcută anul trecut de a susţine candidatul desemnat de partidul republican şi hotărârea de a împiedica alegerea lui Hillary Clinton.

Vezi și: Celebrul seismolog Gheorghe Marmureanu, ex-șeful INFP: Va urma un CUTREMUR URIAȘ

"Chiar dacă am avut dezacorduri importante în anumite domenii cu candidatul nostru desemnat, Hillary Clinton este complet inacceptabilă", a scris el. 

"Conştiinţa îmi spune că trebuie să fac totul pentru a opri asta", a adăugat senatorul, prezentând punctele care îl opun candidatei democrate la Casa Albă.

Vezi și: Un MEGA-DOSAR e pe masa DNA: Procurorii cercetează 450 de medici

La 20 iulie, Ted Cruz l-a criticat în public pe Donald Trump, cerându-le republicanilor prezenţa la Convenţia naţională de la Cleveland să voteze "potrivit propriei conştiinţe". Pentru aceasta, el a fost huiduit copios de delegaţii republicani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.