Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, răspuns categoric: 'Nu recunosc nimic! Au fost alegeri aranjate. Vom câştiga!'

USNews
Donald Trump

Donald Trump, preşedintele american în funcţie, pare să fi recunoscut public că Joe Biden a câştigat alegerile, dar a precizat pe Twitter că accesta le-a câştigat "pentru că au fost falsificate", relatează  News.ro.

Se pare că oficialul anonim, citat de NBC News, spunând că tweet-ul lui Trump de mai devreme ar fi putut fi începutul unei concesii a lui Trump, nu s-ar fi consultat cu şeful său, scrie The Guardian.

Preşedintele Trump a scris: "El a câştigat în ochii presei de FAKE NEWS. Nu recunosc NIMIC! Avem drum lung de parcurs. Acestea au fost nişte ALEGERI ARANJATE. Alegeri aranjate. Vom câştiga!".

Citeste si: VIDEO - Ludovic Orban recunoaște: 'La instalațiile interioare n-au fost făcute verificări, iar la cele de oxigen ultima a fost făcută în martie 2020'

Chiar dacă refuză să recunoască alegerile, prin acţiunile sale pare să simtă că zilele îi sunt numărate. Săptămâna aceasta a făcut concedieri la Pentagon, instalând susţinători republicani în poziţii-cheie înainte ca Joe Biden să preia funcţia de preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.