Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban recunoaște: 'La instalațiile interioare n-au fost făcute verificări, iar la cele de oxigen ultima a fost făcută în martie 2020'

Facebook
Ludovic Orban

Premierul României, Ludovic Orban, a venit cu precizări în privința instalațiilor de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. El spune că la instalațiile interioare n-au fost efectuate verificări în ultima perioadă, iar la cele de oxigen - administrat de o companie privată - ultimele au fost făcute în martie 2020.

Citeste si: Detalii DRAMATICE de la Neamț: Medicul și-a riscat propria viață pentru a salva un pacient

„La instalațiile interioare n-au fost făcute verificări. Stația de oxigen e a unei companii, iar ultima verificare a fost făcută în martie 2020. Facem verificări pentru a garanta siguranța medicilor.

Conformitatea instalațiilor e făcută de alte instituții, nu de ministrul Sănătății. Obligația maganerilor de spial e să aibă contracte de mentenanță.

Din punct de vedere managerial e simplu: managerul a spus că se fac lucrări pentru creșterea capacității. Nu a existat o asemenea solicitare. Mai ales o astfel de modificare trebuia să fie o notificare la DSP. Acolo la etajul 2 au fost făcute lucrări. Asta și alte lucrări, legate de priză și altele.

Instalații de stingere incendiului e necesar să aibă. Nu pot să vă zic dacă la Neamț era așa ceva”, a spus Ludovic Orban.

Citeste si: VIDEO - Premierul României a anunțat care este starea de sănătate a medicului din Belgia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.