Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump s-a dezlănțuit la adresa procurorului Robert Mueller, care anchetează alegerile din 2016: 'Nu a fost confirmat de Senat. De ce nu l-a confirmat'

Reuters
Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a criticat vineri pe procurorul special Robert Mueller, care coordonează investigaţia privind ingerinţele electorale ruse, denunţând faptul că numirea acestuia în funcţie nu a fost aprobată de Senatul SUA, conform Mediafax.

În contextul în care analişti americani contestă procedura demisiei procurorului general, Jeff Sessions, şi modul în care a fost numit succesorul acestuia, Matt Whitaker, Donald Trump a evidenţiat vineri seară că nici procurorul "controversat" Robert Mueller nu a fost numit de Senatul SUA.

Administrația Trump nu mai dă ncio șansă migranților - Imigranţii ilegali să nu mai sunt eligibili pentru a primi azil

"Oamenii au o mare nemulţumire acum, dar vedeţi cazul lui Mueller, care nu a fost confirmat în funcţie de Senat. Iar el elaborează un raport de anchetă. Nu a fost confirmat în funcţie de Senat. Whitaker a fost confirmat de Senat. Acum nu are nevoie de asta, dar a fost numit de Senat când era procuror în statul Iowa. Dar Mueller nu a fost confirmat de Senat. De ce nu l-a confirmat Senatul în funcţie? Ar fi trebuit să fie confirmat de Senat. Nu, din cauza tuturor controverselor, nu au vrut să îl aducă în Senat, deoarece este foarte controversat. Din cauza acestor controverse, nu au vrut să îl aducă în Senat", a declarat Donald Trump, potrivit Casei Albe.

Procurorul special Robert Mueller coordonează investigaţia privind ingerinţele ruse în scrutinul prezidenţial din 2016 şi presupusele contacte ale echipei de campanie a lui Donald Trump cu Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.