Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump se apără, după ce mai mulți ruși au fost inculpați pentru amestecul în prezidențialele din SUA: 'Noi n-am făcut nimic rău'

Donald Trump nebun

Preşedintele american Donald Trump a afirmat vineri că inculparea unor cetăţeni ruşi pentru amestecul în alegerile din SUA dovedeşte că personalul său de campanie nu a greşit cu nimic, informează DPA.

Un juriu federal din Statele Unite a decis vineri inculparea a 13 cetăţeni ruşi şi a trei organizaţii din Rusia pentru intervenţie în alegeri şi în procesul electoral american, a relatat Reuters. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat că preşedintele a fost informat despre acuzaţii, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire ȘOCANTĂ a lui Mihai Gâdea! Ce i s-a întâmplat directorului Antena 3

La scurt timp după decizia marelui juriu, Trump a scris pe Twitter: "Rusia şi-a început campania împotriva SUA în 2014, cu mult înainte de anunţul meu că voi candida la preşedinţie". "Rezultatele alegerilor nu au fost afectate. Campania Trump nu a făcut nimic rău - nicio complicitate!", a susţinut preşedintele, citat de DPA.

Poziţia sa este susţinută de precizările făcute de Rod Rosenstein, adjunct al procurorului general al SUA. Acesta a declarat, potrivit DPA, că "nu există nicio afirmaţie în acest act de acuzare că vreun american a participat cu bună ştiinţă la această activitate ilegală" şi "nicio afirmaţie (...) că faptele incriminate au influenţat rezultatul alegerilor din 2016".

Citește și: Ce se va întâmpla cu DOCUMENTUL MOMENTULUI – Ministrul Finanțelor oferă ULTIMELE detalii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.