Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump se așteaptă la ce e mai rău la votul din Congres: Mesaj de ULTIMĂ ORĂ către susținătorii săi

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, a lansat miercuri un apel la calm către "toţi americanii", în condiţiile în care se aşteaptă noi manifestaţii pe teritoriul american, informează AFP şi Reuters.

"„În lumina informaţiilor referitoare la mai multe demonstraţii, vă cer: fără violenţă, fără delicte, fără vandalism", a scris Donald Trump într-un scurt comunicat trimis într-un moment în care Congresul se pregăteşte să-l pună sub acuzare pentru că a încurajat asaltul împotriva Capitoliului în urmă cu o săptămână, scrie agerpres.ro.

Citește și: Din brațele lui Liviu Dragnea, azi e șefă sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR! ‘E o colegă extrem de muncitoare’

"Nu aceasta reprezentăm noi şi nu aceasta reprezintă America. Îi chem pe TOŢI americanii să ajute la aplanarea tensiunilor. Vă mulţumesc", a mai scris Trump.

Congresul SUA a început miercuri dimineaţa dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, acuzat că a încurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu cinci morţi.

Citește și: Marian Godină se revoltă împotriva Guvernului Cîțu: ‘Cu siguranță, polițiștii ar fi cei care l-am merita mult mai mult’

Votul asupra actului de acuzare este aşteptat să aibă loc în jurul orei 15:00 (20:00 GMT) în Camera Reprezentanţilor. Rezultatul votului - care nu suscită mari îndoieli întrucât democraţii deţin majoritatea în Cameră - va marca declanşarea oficială a procedurii de destituire împotriva celui de-al 45-lea preşedinte al SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.