Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump se pune bine cu Europa: Cu ce lider european important se va vedea republicanul

www.rawstory.com
Donald Trump

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, a declarat vineri că premierul britanic David Cameron l-a invitat să îl viziteze la reşedinţa sa oficială din 10 Downing Street, informează Reuters şi AFP.

 

Biroul de presă al prim-ministrului britanic a precizat că a-i primi pe candidaţii la alegerile prezidenţiale americane învestiţi de partidele lor este o 'practică veche'. "Însă dat fiind că partidele nu şi-au desemnat deocamdată candidaţii, nu există o dată confirmată" pentru o eventuală întâlnire cu Trump, a transmis un purtător de cuvânt al lui Cameron, conform Agerpres.

 

Donald Trump a rămas unicul candidat republican la Casa Albă, însă mai trebuie să fie învestit la convenţia Partidului Republican din iulie.

 

David Cameron a denunţat în decembrie propunerea miliardarului de a închide frontierele SUA pentru musulmani. Declaraţiile sale sunt "prosteşti şi false, iar dacă el va veni în ţara noastră, vom fi cu toţii uniţi împotriva sa", a declarat premierul britanic în Parlamentul de la Londra.

 

Recent, Donald Trump a răspuns că dacă va fi ales preşedinte în noiembrie, există riscul de a nu avea 'o relaţie prea bună' cu liderul britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.