Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump se RĂZBUNĂ: Pe cine vrea să pedeapsească, după ce a scăpat de acuzații

cloudfront.net
trump-donald

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat vineri că ar putea să îl demită pe un membru al Consiliului prezidenţial pentru Siguranţă Naţională deoarece a depus mărturie împotriva lui în procedura demiterii, care s-a încheiat prin achitare, anunță MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti dacă intenţionează să îl demită pe colonelul Alexander Vindman, responsabil de relaţiile cu Ucraina în cadrul Consiliului prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, Donald Trump a declarat: "Nu sunt mulţumit cu prezenţa lui. Credeţi că ar trebui să fiu mulţumit!? Se va lua o decizie".

Citește și: TRAGEDIE în Sibiu: DOI MORȚI și un rănit, după impactul devastator dintre o mașină și un microbuz

Potrivit unui oficial din cadrul Administraţiei de la Washington citat de agenţia de presă Reuters, Alexander Vindman ar urma să fie retrimis la Departamentul Apărării.

Alexander Vindman a depus mărturie în Camera Reprezentanţilor în noiembrie 2019, în procedura demiterii preşedintelui Donald Trump. "Nu îmi venea să cred ce auzeam în conversaţia telefonică", a declarat Alexander Vindman, referindu-se la convorbirea în care Donald Trump i-a cerut preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelensky, să îl investigheze pe un adversar politic, Joseph Biden, dar şi să analizeze ipoteza conform căreia Ucraina, nu Rusia ar fi intervenit în scrutinul prezidenţial desfăşurat în SUA în anul 2016.

Citește și: Traian Băsescu dă PSD-ului soluția pentru criza politică: 'Eu, ca opozant la Guvernul Orban, i-aș vota'

Senatul SUA, majoritar republican, l-a achitat pe preşedintele Donald Trump, care fusese inculpat de Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului. Donald Trump era suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.