Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump şi-a anunţat OFICIAL propunerea pentru postul de vicepreşedinte al SUA/ VIDEO

trump pence

Candidatul republican prezumtiv în alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump, a anunţat sâmbătă că alegerea sa pentru postul de vicepreşedinte este guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, cunoscut pentru opiniile sale foarte conservatoare şi despre care miliardarul afirmă că va contribui la unificarea partidului, informează AFP, potrivit Agerpres.

'Este un om de onoare, de caracter şi onest', care 'se bate pentru oameni', a declarat Trump, în deschiderea prezentării oficiale a lui Pence, a cărui alegere o anunţase încă de vineri, pe Twitter.

Vezi şi: Represaliile lui Erdogan: Un judecător al Curţii Constituţionale, REŢINUT

'Unul din motivele importante pentru care l-am ales este unitatea partidului', a explicat miliardarul, recunoscând că el a fost un 'outsider'. 

În acelaşi discurs, Trump a acuzat-o pe rivala sa democrată Hillary Clinton că l-a ''târât pe Obama într-o degringoladă oribilă' în Orientul Mijlociu, 'astăzi mai instabil ca niciodată' şi 'scăpat de sub control'. 

'Am văzut orori fără număr (...) Şi vor veni tot mai multe. Nu se vor opri niciodată (...) Avem nevoie de forţă, avem nevoie de lege şi ordine', a subliniat el. 

Urmând la cuvânt, Mike Pence, a afirmat că a acceptat cu umilinţă propunerea lui Donald Trump, un 'patriot', care 'înţelege frustrările şi speranţele americanilor ca niciun alt conducător de la Ronald Reagan' încoace.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: Reacţia clericului acuzat de Erdogan că ar fi fost în spatele puciului

Pence, în vârstă de 57 de ani, s-a prezentat drept 'un creştin, un conservator şi un republican, în această ordine'. 

El este un susţinător al valorilor familiale tradiţionale, împotrivindu-se avorturilor şi căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. 

Pence deţine experienţa care îl lipseşte lui Trump pe scena politică de la Washington, fiind membru al Camerei Reprezentanţilor între 2001 şi 2013 şi preşedinte al conferinţei republicane (numărul 3 în partid) între 2009 şi 2011. 

Convenţia republicană care îl va învesti oficial pe Donald Trump drept candidatul partidului pentru Casa Albă va începe luni, la Cleveland (Ohio).

Vezi şi: Tensiuni Turcia-SUA: Baza militară de operaţiuni anti-ISIS, SIGILATĂ

ATENȚIE - Imagini DURE. Scene ȘOCANTE în Turcia: Un militar a fost DECAPITAT / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.