Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump spune că SUA sunt gata de RĂZBOI cu Coreea de Nord

Daily Star
Trump Kim Coreea

Statele Unite ale Americii sunt foarte bine pregătite pentru orice eventualitate faţă de Coreea de Nord, a declarat preşedintele american Donald Trump duminică, relatează AFP.

"Suntem atât de bine pregătiţi cum nici nu aţi crede. Veţi fi surprinşi să vedeţi cât de bine suntem complet pregătiţi în cazul în care ar fi necesar", a asigurat preşedintele Trump într-un interviu acordat canalului Fox News.

Citește și: Situație fără precedent în România: Motivul aberant pentru care statul a lăsat fără pensie de handicap o femeie ce suferea de scleroză multiplă

Părând să evoce opţiunea militară împotriva regimului de la Phenian, el a adăugat: "Nu ar fi bine să nu o facem? Răspunsul este da. Se va întâmpla oare asta? Cine ştie?", scrie agerpres.ro.

În faţa accelerării dezvoltării programelor balistic şi nuclear nord-coreene în ultimele luni, preşedintele american a răspuns printr-o escaladă verbală, ameninţând în special la jumătatea lunii septembrie să "distrugă total" Coreea de Nord.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac

În mai multe rânduri, el a afirmat că SUA sunt pregătite să lovească militar Coreea de Nord în cazul în care aceasta ar fi necesar.

Fostul preşedinte al SUA, Jimmy Carter, s-a declarat dispus să se întoarcă la Phenian ca emisar al lui Donald Trump, într-un interviu acordat duminică publicaţiei New York Times, în pofida personalităţii "imprevizibile" a liderului nord-coreean Kim Jong-Un.

Citește și: Lovitură de teatru: Ce amenzi de nimic primesc băncile pe lângă profitul uriaș obținut prin practici incorecte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.