Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, trădat de un guvernator republican - 'A trebuit să votez împotrivă'

trump pence

Guvernatorul republican al statului Vermont, Phil Scott, a declarat că a votat marți pentru vicepreședintele Joe Biden, prima dată în viață când a votat pentru un democrat, transmite AP.

Scott anunţase de ceva vreme că nu va vota pentru colegul său republican, președintele Donald Trump, dar nu se hotărâse cu privire la cine va vota. Acesta promisese să-și dezvăluie alegerea după vot.

„După cum știau mulți dintre voi, nu l-am susținut pe președintele Trump. Nu aveam de gând să-l votez ”, a spus Scott, în faţa secţiei de votare. „Dar apoi am ajuns la concluzia că nu este suficient să nu votez. A trebuit să votez împotrivă. Așa că din nou am pus țara înaintea partidului, ceea ce din nou nu a fost un lucru ușor de făcut în anumite privințe. "

Scott a votat personal într-un stat în care mai mult de 80% din numărul de cetăţeni care au votat la alegerile prezidențiale din 2016 și-au exprimat deja prin corespondenţă opţiunile pentru președinte, guvernator, reprezentantul Camerei Reprezentanţilor SUA și alte curse la nivel național și local.

Numărul mare de alegători care a votat anticipat s-a datorat, parțial, unei modificări a procedurilor de vot menite să facă mai sigur votul în timpul pandemiei.

Trump a pierdut Vermontul în 2016 cu mai mult de 25%, iar sondajele îl arată pe Biden cu un avans considerabil înainte de ziua alegerilor.

Scott se confruntă în alegerile pentru un nou mandat de guvernator cu viceguvernatorul David Zuckerman (Democrat).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.