Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump voia să își pună fiica în funcția de ambasador al Statelor Unite la ONU: Ce nume nou a anunțat președintele SUA

Donald Trump

Președintele american Donald Trump a declarat că ia în considerare numirea Dinei Powell în funcția de ambasador al Statelor Unite la Națiunile Unite, în urma demisiei lui Nikki Haley, infirmând și zvonul conform căruia va oferi funcția fiicei sale, Ivanka Trump, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Donald Trump a făcut anunțul în cadrul unei conferințe la Casa Albă, la doar câteva ore după ce a anunțat că Nikki Haley va părăsi funcția la finalul acestui an.

De asemenea, președintele a anunțat că va face alegerea finală cu ajutorul lui Haley.

Citește și: Campionul mondial, Habib Nurmagomedov, întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan

Dina Powell a fost consilier prezidențial pentru Securitate Națională în primul an al mandatului președintelui Trump și a jucat un rol important în cadrul eforturilor din Estul Mijlociu. După ce a părăsit funcția de consilier, s-a întors în cadrul companiei Golden Sachs, unde a lucrat pentru mai mult de zece ani. Powell a fost un oficial de rang înalt și în cadrul Administrației Bush.

Donald Trump a negat zvonurile conform cărora funcția va fi ocupată de fiica acestuia, Ivanka, menționând că deși ar fi „incredibilă” pentru funcția aceasta, nu vrea să fie acuzat de nepotism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.