Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump vorbește despre FBI: 'O ruşine pentru America'

FBI

Preşedintele american, Donald Trump, a cerut încă o dată luni încheierea anchetei procurorului special, Robert Mueller, referitoare la o posibilă înţelegere între echipa sa de campanie şi Rusia, estimând că ancheta este ''discreditată'', relatează AFP.

''O ruşine pentru America'', a scris Trump pe Twitter, evocând condiţiile în care unul dintre consilierii săi, Carter Page, a fost plasat sub supravegherea FBI-ului.

Citește și: Radu Banciu s-a DEZLĂNŢUIT: Pe cine vede şef la DNA în locul lui Kovesi – Tudorel Toader şi Liviu Dragnea, DESFIINŢAŢI

''Ei ar trebui să abandoneze acum vânătoarea de vrăjitoare discreditată a lui Mueller'', a adăugat preşedintele american, aflat sub tirul criticilor de o săptămână din cauza declaraţiilor sale considerate prea conciliante faţă de omologul său rus, Vladimir Putin, scrie agerpres.ro.

Mueller, fost director al FBI în perioada 2001-2013, în timpul preşedinţilor George W. Bush şi Barack Obama, încearcă să stabilească dacă a existat vreo înţelegere între Moscova şi echipa de campania a lui Trump în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016 şi dacă liderul de la Casa Albă se face vinovat de obstrucţionarea justiţiei.

Citește și: Anunț important făcut de Banca Mondială: Care vor fi cele mai dezvoltate orașe ale României

Doisprezece agenţi ruşi au fost recent inculpaţi pentru că au piratat calculatoare ale Partidului Democrat. Patru membri ai campaniei din 2016 a lui Trump sunt de asemenea urmăriţi în justiţie, dar pentru delicte care nu au o legătură directă cu o eventuală înţelegere cu Rusia.

Liderul de la Casa Albă, care contestă orice nereguli, denunţă constant ''o vânătoare de vrăjitoare'' împotriva sa.

Citește și: Veste MARE pentru mamele care se întorc mai repede la muncă: Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al autorităţilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.