Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump vrea modelul chinez: Ce lege ar urma să introducă pentru traficanții de droguri

trump semneaza

Preşedintele american Donald Trump a salutat vineri faptul că China recurge la pedeapsa cu moartea în cazul traficanţilor de droguri, sugerând că SUA ar avea interesul să procedeze la fel pentru a combate mai bine această problemă, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin

În China, traficanţii de droguri sunt sancţionaţi prin "ceva care se numeşte pedeapsa cu moartea", a declarat el la Casa Albă. "Infractorii noştri traficanţi de droguri sunt întâmpinaţi uneori cu un 'de ce nu o amendă?' ", a ironizat el.

"Deci dacă vrem să fim inteligenţi, putem să fim. Putem opri problema drogurilor. Putem să-i punem capăt mai repede decât ne gândim", a adăugat el.

Donald Trump a anunţat vineri că va declara "urgenţă naţională", o procedură excepţională pentru a finanţa zidul pe care l-a promis la frontiera cu Mexicul, declanşând o bătălie judiciară cu opozanţii săi.

"Vorbim despre o invazie a ţării noastre, cu droguri şi traficanţi de fiinţe umane şi toate tipurile de infractori şi de bande. Declarăm 'urgenţă naţională ' din cauza acestei invazii", a precizat el.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.