Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump ZGUDUIE America: Ce DEZVĂLUIRI face despre Barack Obama

asapgist.com
obama trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, l-a criticat dur pe Barack Obama, spunând că mandatele acestuia la Casa Albă au fost un 'dezastru', asta după ce actualul şef al statului a afirmat despre miliardar că nu este pregătit să îi succeadă în cea mai înaltă funcţie, relatează BBC News.

"A fost slab şi a fost ineficient", a dezvăluit Trump despre Obama într-un interviu acordat marţi postului de televiziune Fox News.

Citește și: S-a stabilit cât trebuie să dureze o partidă de sex

Barack Obama a fost "probabil cel mai slab preşedinte din istoria ţării noastre", a spus candidatul republican.

Anterior marţi, tot ca răspuns la criticile preşedintelui american, Trump a declarat că rivala sa democrată Hillary Clinton a promovat politici care au afectat siguranţa naţională şi pe muncitorii americani.

Citește și: Iubire ca-n România: Un artist căsătorit are amantă cu 32 de ani mai tănără și are și 3 copii cu două femei

"Hillary Clinton a dovedit că nu este calificată pentru nicio funcţie guvernamentală", a răspuns miliardarul într-un comunicat la puţin timp după ce Obama l-a atacat dur.

Donald Trump este "teribil de nepregătit" pentru a deveni preşedinte al ţării, a declarat Obama în cadrul unei conferinţe de presă de la Washington, pe fondul polemicii stârnite de criticile candidatului republican la adresa familiei unui soldat musulman ucis în luptă.

Citește și: Analist politic: România e într-o stare de alarmă

"Candidatul republican nu este calificat pentru a deveni preşedinte", a declarat Barack Obama. "Am spus-o şi săptămâna trecută. Continuă să demonstreze acest lucru în fiecare zi", a afirmat liderul de la Casa Albă, reamintind criticile publice foarte controversate ale lui Donald Trump la adresa părinţilor unui căpitan musulman ucis în Irak în 2004, invitaţi la convenţia de învestire a lui Hillary Clinton săptămâna trecută, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în Rusia: Deputați și alți oameni importanți făceau sex cu femei furnizate de o moldoveancă! Femeia a fost UCISĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.