Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Tusk 'detonează' Londra: 'Procedura Brexit a fost una dintre cele mai spectaculoase greșeli din istoria UE, o disponibilitate fără precedent de a minți'

reuters
donald tusk

Procedura Brexit a fost "una dintre cele mai spectaculoase greșeli" din istoria UE, urmând unei campanii marcate de "o disponibilitate fără precedent de a minți", a declarat Donald Tusk, fost președinte al Consiliului European, într-un interviu pentru The Guardian, potrivit Mediafax.

Tusk a declarat, în primul său interviu după plecarea din fruntea Consiliului European, că procedura Brexit a fost "cea mai dureroasă și tristă experiență" a mandatului său de cinci ani, o perioadă zbuciumată, marcată de criza datoriilor din Grecia, disensiuni aprige privind migrației și alegerea lui Donald Trump.

CITEȘTE ȘI: Cel mai puternic somnifer natural: Alungă stresul și te relaxează total

De asemenea, Tusk l-a criticat pe președintele francez Emmanuel Macron, care a atacat verbal NATO și s-a opus deschiderii negocierilor de aderare cu Macedonia de Nord și Albania.

"Dacă dorim să-l tratăm pe Macron ca viitorul lider al întregii Europe, din punct de vedere politic, avem nevoie de un politician care se simte mai responsabil pentru UE, în ansamblul ei, și nu doar pentru Franța", a spus Tusk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.