Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donatella Versace și fiica ei au donat 200.000 de euro unui spital din Milano, pentru a ajuta instituția în lupta cu pandemia

versace

Donatella Versace și fiica ei Allegra au donat 200.000 de euro Spitalului San Raffaele din Milano, pentru a ajuta instituția în lupta cu pandemia COVID-19, transmite publicația Elle.

Versace, în vârstă de 67 de ani, și fiica ei de 33 de ani au anunțat că banii vor merge la departamentul de terapie intensivă al spitalului. Instituția a cerut ajutorul publicului după ce a fost depășită de numărul foarte mare de pacienți bolnavi de COVID-19 care au fost internați, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Florin Cîțu face apel la calm: ‘am asigurat finanțarea României, pensii, salarii, ajutoare sociale, totul este deja asigurat pentru că am împrumutat’

„În timpuri ca acestea este important să fim uniți și să îi ajutăm cum putem pe toți cei care sunt pe linia frontului, luptând zilnic pentru a salva sute de vieți”, a declarat, într-un comunicat, Donatella Versace.

Încă aproape 3.500 de oameni au fost infectaţi cu virusul care provoacă boala COVID-19 în Italia, în ultimele 24 de ore, ceea ce duce numărul total al îmbolnăvirilor la 21.157. În aceeaşi perioadă, autorităţile au anunţat 175 de decese noi, cu un bilanţ total de 1.441 de morți.

Citește și: Informare Coronavirus: Au apărut explicațiile oficiale despre starea de urgență în care va intra România

Și alte celebrități din Italia s-au implicat în lupta cu pandemia. Creatoarea de modă Chiara Ferragni și soțul ei au strâns 3,6 milioane de euro pe platforma de crowdfunding GoFundMe. Cuplul a donat, de asemenea, 100.000 de euro, tot Spitalului San Raffaele.

Peste 5.800 de oameni au murit în întreaga lume din cauza COVID-19, iar aproape 156.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut în orașul chinez Wuhan la sfârșitul anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.