Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donaţie de 500.000 lei constând în paturi ATI şi scaune oncologice, pentru Spitalul Clinic Judeţean Mureș

Moldpres
ATI Terapie Intensiva

Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş a anunţat, miercuri, că a primit o donaţie în valoare de 500.000 de lei, constând în două paturi AT şi zece scaune oncologice, care vor deservi pacienţii cu afecţiuni severe din secţiile de terapie intensivă, precum şi pacienţii oncologici care fac chimioterapie.

"De la începutul pandemiei sistemul sanitar din toată România a avut nevoie de sprijin pentru protejarea maximă a sănătăţii populaţiei. Donaţia MOL România prin Fundaţia pentru parteneriat de 2 paturi ATI şi 10 scaune oncologice, în valoare totală de 500.000 de lei au venit în sprijinul pacienţilor oncologici şi cei cu afecţiuni grave. Astfel, paturile ATI vor fi folosite la secţiile de terapie intensivă pentru pacienţi cu afecţiuni severe, inclusiv cu infecţia SARS-CoV-2, iar scaunele oncologice pentru confortul pacienţilor oncologici în vederea efectuării tratamentelor chimioterapice", a arătat SCJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş doreşte să mulţumească pentru donaţie, arătând că şi această contribuţie duce la îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.