Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donnarumma rămâne 'diavol': Salariu fabulos pentru portarul Milanului

www.gsp.ro
Donnarumma Milan

Gianluigi Donnarumma a acceptat un contract pe 5 sezoane, Milan plusând până la un salariu de 6 milioane de euro. Dacă rossonerii nu prind Liga la anul, poate pleca pentru 50 de milioane, altfel clauza de reziliere e dublă.

Mino Raiola a mai câștigat un război. Tot banii au dictat până la urmă în reluarea negocierilor rupte cu Milan. Gigio Donnarumma nu va sta un an în tribună, cum l-a amenințat conducerea după ce a refuzat prima ofertă de 4 milioane de euro plus bonusuri, nici nu va pleca.

Portarul de 18 ani s-a lăsat convins doar după ce rossonerii au plusat la salariu până la 6 milioane de euro anual și urmează să semneze noul contract pe cinci sezoane, anunță gsp.ro.

Citește și: Gigi Becali, sfătuit de un jucător să accepte oferta de 30 de milioane pentru cei 5 fotbaliști

Agentul goalkeeperului a obținut și o clauză rezonabilă în cazul în care Milan ratează grupele Ligii la anul și Gigio vrea să se transfere.

50 de milioane e suma de reziliere, cu 20 de milioane peste cererea inițială, însă accesibilă granzilor Europei, între care PSG, care îi propusese un salariu total de 70 de milioane E până în 2022! Suma de rezilere a înțelegerii s-ar dubla dacă trupa lui Montella reușește calificarea, 100 de milioane.

Afacerea Donnarumma chiar este una de familie. Pentru că Raiola a pus condiția (și Milan a acceptat-o) ca și fratele lui Gigio, Antonio, să apere pe San Siro. Aflat acum în Grecia, la Asteras, acesta va primi un milion pe stagiune ca să fie rezerva internaționalului de tineret. Adică, Donnarumma la pătrat egal 7 milioane de euro!

De bucurie că s-a înțeles cu Milan, Donnarumma a renunțat să mai dea și bacalaureatul, amânat din cauza participării la Euro U21. Licența în contabilitate poate aștepta, portarul plecând cu un avion privat în vacanță la Ibiza!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.