Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dopata Maria Șarapova, invitată să participe la turneul de la Roma

Maria Sarapova

Organizatorii turneului de tenis de la Roma, programat pe zgură între 15 și 21 mai, au anunțat miercuri că i-au transmis o invitație jucătoarei ruse Maria Șarapova, a cărei suspendare de 15 luni pentru dopaj cu meldonium se va încheia pe 25 aprilie, relatează AFP.

Șarapova, triplă învingătoare la Roma (2011, 2012, 2015), a primit un wild-card, conform anunțului oficial făcut pe Twitter de organizatorii italieni. Jucătoarea rusă, fost nr. 1 mondial, va reveni pe teren cu prilejul turneului de la Stuttgart (24-30 aprilie) și a mai primit invitație pentru turneul de la Madrid (6-13 mai), conform Agerpres.

Câștigătoare de cinci turnee de Grand Slam, Șarapova va împlini 30 ani pe 17 aprilie și nu a mai jucat de la sfertul de finală pierdut la Australian Open din ianuarie 2016. Testată pozitiv la meldonium, produs introdus de la 1 ianuarie 2016 pe lista substanțelor interzise, rusoaica a primit inițial o suspendare de 2 ani de la ITF, începând cu 26 ianuarie 2016, dar sancțiunea a fost apoi redusă la 15 luni după recursul înaintat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.