Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Dorel a săpat groapa altuia! O familie din Bacău a stat cu mortul în caniculă ore în șir, după ce groparii Primăriei au greșit mormântul

Foto Ziarul de Bacau
gropari groapa mort Bacau

Dorel a săpat groapa altuia! O familie din Bacău a stat cu mortul în caniculă ore în șir, după ce groparii Primăriei au greșit mormântul

Un caz demn de toată jena s-a petrecut sâmbătă la Cimitirul Sărata II din Bacău. O familie a îndurat clipe grele la înmormântarea unui membru al familiei, după ce lucrătorii SSPM Bacău, firma care administrează cimitirele din Bacău, a gafat impardonabil.

Ștefan a povestit pentru Ziarul de Bacău cum a fost nevoit să stea jumătate de zi într-un soare dogoritor, cu tatăl său ținut în sicriu pe alee, până ce angajații SSPM au reușit într-un târziu să-și facă treaba. „La 11.30 a fost înmormântarea, care a ținut circa 30 de minute. Am plecat, după care ne-au sunat de la SSPM că au greșit groapa și trebuie să-l scoată pe tata de acolo. Ne-am întors la cimitir și muncitorii s-au apucat să sape o groapă nouă, chiar atunci. În tot acest timp, l-am văzut pe tata dezgropat și ținut ore în șir în sicriu, pe alee, parcă era o cutie uitată în drum”, a povestit Ștefan.

Acesta susține că a avut de-a face și cu atitudinea nepotrivită a administratorului. „Ne-a vorbit foarte urât, de parcă era greșeala noastră. După ce am avut de suportat tragedia din familie, a trebuit, la 34 de grade, să suportăm și vorbele grele ale administratorului și incompetența celor care administrează cimitirul”, a mai spus Ștefan.

Cimitirele din Bacău sunt administrate, după o decizie a Consiliului Local, de către SSPM, firma municipalității, care a preluat de la Luvis SRL activitatea. Familia în cauză este pregătită să facă plângeri mai departe instituțiilor abilitate, după ce a pățit.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.