Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorel Onaca plusează tare în cursa pentru Primăria Capitalei: Șoferii sunt momiți cu o ofertă de nerefuzat!

basescu onaca

Dorel Constantin Onaca, fost parlamentar și fost consilier prezidențial în primul mandat al lui Traian Băsescu, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei. Dorel Constantin Onaca a anunțat că va candida la funcția de primar al Capitalei din partea PRM.

„Una dintre prioritățile administrative pentru București este fluidizarea străzilor, montarea de semafoare inteligente, parcări”, a spus Onaca.

Dorel Constantin Onaca a fost consilier prezidențial în primul mandat a lui Traian Băsescu. De asemenea, a fost secretarul general al PMP și a candidat pentru alegerile parlamentare din partea PMP în 2016. Onaca a fost deputat de Constanţa între 1996 - 2000, iar în perioada 2000 - 2008 a fost senator de Constanţa din partea PDSR.

Culmea, și candidatul PNL - PSD, medicul Cătălin Cîrstoiu are strânse legături cu Traian Băsescu, fiind finul acestuia

Cătălin Cîrstoiu a participat, sâmbătă, la conferinţa ocazionată de întâlnirea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni de la Bucureşti.

“Bucureştiul este un oraş extraordinar, însă este un oraş un pic bolnav acum şi trebuie să recunosc că îmi pasă de oameni, sunt doctor, de aceea vreau ca lucrurile să fie cât mai bine făcute pentru cetăţeni, pentru că e momentul să tratăm oraşul. Bucureştiul este un oraş european, unul dintre cele mai mari oraşe din Europa şi cred că pentru a funcţiona ca oraş european e nevoie să ai la dispoziţie trei direcţii.

În primul rând, important să fie un oraş deschis. Deschis faţă de alte oraşe europene, faţă de alte capitale europene şi dacă ne gândim la cancelarul Olaf Scholz a avut două mandate ca primar într-un alt oraş superb, Hamburg. Acesta reprezintă un exemplu bun apropo de cum poţi să reuşeşti să pui la punct un oraş cu adevărat frumos”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.