Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorel Vișan, Ambasador al CNMR pentru Cultură și Identitate Națională

libertatea.ro
Dorel Visan

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) anunță cu mândrie primirea de către marele actor și patriot român Dorel Vișan a titlului de Doctor Honoris Causa din partea Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” (UNATC) pentru întreaga activitate dedicată teatrului, filmului și poporului român.

Ambasador al CNMR pentru Cultură și Identitate Națională, Dorel Vișan este inițiatorul Caravanei Marii Uniri a CNMR prin care "Dialogurile Marii Uniri" ajung și vor ajunge în toată România alături de alți artiști, academicieni și valori ale societății civile în fiecare județ din România.

Întreaga Coaliție se mândrește cu astfel de valori naționale și va continua demersul recunoașterii și răsplătirii acestora.

"Dorel Vișan nu este doar un mare OM sau Ambasador CNMR ci reprezintă pentru mine și un bun prieten și un mentor. Patriotismul, profunzimea ideilor și devotamentul față de poporul român îl fac un reper al multor români. Mă bucur că am realizat propunerea către UNATC și că aceștia au acceptat-o deoarece Marii Români au nevoie de recunoaștere când ne sunt alături și nu după", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.